Εκθεσιακό Περίπτερο Union Properties

Case Study

Εκθεσιακό Περίπτερο Union Properties

 

Σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε άλλο ένα εντυπωσιακό εκθεσιακό περίπτερο.

Αυτή τη φορά, μας τίμησε με την επιλογή και τη συνεργασία της μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο του Real Estate, η Union Properties.

Εκθεσιακό Περίπτερο Union PropertiesΕκθεσιακό Περίπτερο Union Properties

Ο χώρος σχεδιάστηκε με γνώμονα την υψηλή αισθητική και τη λειτουργικότητα. Έπρεπε να είναι ένα εκθεσιακό περίπτερο φωτεινό και ευχάριστο, να αναδεικνύει τον κορυφαίο επαγγελματισμό που διέπει τη Union Properties, καθώς και να είναι πρακτικό και λειτουργικό κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Το εκθεσιακό περίπτερο ήταν 130 τ.μ. και το σχεδιασμό καθώς και την 3D αποτύπωση (μακέτα) την έκαναν τα εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας μας. Εν συνεχεία, μετά την έγκριση του σχεδίου, προχωρήσαμε στην προετοιμασία της κατασκευής.

Όλες οι εργασίες έγιναν In House από τα χέρια των έμπειρων και ικανότατων στελεχών μας. Χρησιμοποιήθηκαν άριστα υλικά όπως ξύλο MDF, μελαμίνες, Plexiglass, Etalbond κ.α. Με αυτά κατασκευάστηκε η πλειονότητα των στοιχείων του περιπτέρου. Δημιουργήσαμε και κάναμε χρήση ειδικών δοκών, προβολέων, ταινιών LED και εκτυπώσεων, ενώ δεν έλειψαν και οι απαραίτητοι ελαιοχρωματισμοί.

Εκθεσιακό Περίπτερο Union PropertiesΕκθεσιακό Περίπτερο Union Properties

 

 

Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν όλα στο εκθεσιακό κέντρο, όπου και ξεκίνησε η διαδικασία συναρμολόγησης του εκθεσιακού περιπτέρου. Μετά το στήσιμο των βασικών στοιχείων, τοποθετήθηκαν τα stand, το τραπέζι, οι καρέκλες και όλα τα περιφερειακά (αλλά απολύτως απαραίτητα είδη) που, μαζί με τη διακόσμηση, δημιούργησαν έναν χώρο ιδιαίτερα υψηλής αισθητικής αξίας, άκρως λειτουργικό και πάνω από όλα ένα χώρο που ήταν αντάξιος μίας εταιρείας όπως η κορυφαία Union Properties.

Για όλους εμάς στην XLG, η ενασχόληση και η δημιουργία τέτοιων projects, μας κάνει να αισθανόμαστε δημιουργικοί και μας δίνει το κίνητρο να δίνουμε καθημερινά το καλύτερό μας εαυτό.

Ευχαριστούμε θερμά τη Union Properties για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία.Καλέστε μας σήμερα
210 9430219

Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας εδώ:

Επικοινωνία ή στo email: info@xlg.grΜας εμπιστεύονται